Starta träningsvåren på topp!

Trots att många gym och allmänna inomhushallar är stängda så betyder inte det att du inte kan eller ska starta träningsvåren på topp. Nedan hittar du tips på hur du kan träna utomhus eller hemma.

Träna crossfit hemma eller ute

Det första du kan göra om du behöver lite hjälp på traven när du ska träna på egen hand är att ta kontakt med ditt vanliga gym och be dem om tips för hur du kan fortsätta träna crossfit själv. Om du behöver införskaffa något, ett par nya träningsskor, kläder eller nya hörlurar så hittar du allt på eStore, det gör att du är välutrustad för att komma igång och får ännu större förutsättningar att lyckas upprätthålla din träning. Dessutom finns det en uppsjö av tips på nätet på övningar som du kan göra hemma.

Att träna crossfit utomhus är dessutom ännu lättare än att träna hemma. Det du behöver göra är att leta upp närmaste utomhusgym, ladda lurarna med bra musik och sen köra igång. Du kan säkert utgå från något av passen du tränat med instruktör senast eller kolla upp ett passande pass på internet.

För att skapa ännu mer variation kan du dessutom variera dig mellan att träna på närliggande utomhusgym samt träna hemma. På det sättet kan du dels anpassa träningen på olika sätt efter de redskap som finns på de olika ställena och dels blir det roligare med mer varierad träning.

awake